Opleidingen

Opleidingen

Onze sprekers zijn beschikbaar voor uw keynotes, presentaties, opleidingen en workshops. Dit is mogelijk voor een evenement van uw bedrijf of lokale businessclub, maar evengoed voor een congres in binnen- of buitenland.

Enkele van onze meest populaire presentaties :

  • 20 Praktische Netwerktips (Korte keynote van 15 minuten, ideaal om wat extra toegevoegde waarde te bieden op een receptie, na de speech van vb. voorzitter of burgemeester)
  • Leer netwerken in 30 minuten (Zeer populaire presentatie bij businessclubs !)
  • Leer netwerken in één uur
  • Leer netwerken in 2 uur
  • Uw bedrijf of organisatie op sociale media (2 uur)
  • Facebook voor zakelijk gebruik
  • LinkedIn - Personal branding
  • LinkedIn - Corporate/Employer branding
  • LinkedIn - Recruitment

 

Achtergrond van onze vaste sprekers :

Geert Conard is één van de weinige sprekers op vlak van Social Media & Social Networking die ook zelf wereldwijd gekend is als een "Master Networker". Al sinds maart 2004 bouwt hij aan zijn contactennetwerk en hij gebruikt daarvoor dagelijks meerdere sociale netwerksites zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en vele andere. Hij beperkt zich echter niet tot het gebruik van deze apps en websites maar is ook veelvuldig aanwezig op meetings, recepties en netwerkevents om zijn netwerk ook persoonlijk te ontmoeten.

Sinds het verschijnen van zijn eerste boek in 2005 is Geert een veelgevraagd spreker over netwerken en het zakelijke gebruik van sociale media. In de afgelopen jaren stond hij op honderden podia in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg en zelfs Slovenië.

Klik hier om enkele referenties van Geert Conard te bekijken!

Erendiz Ates : Elke ondernemer en professional zou in deze tijd een online merk moeten uitbouwen. Erendiz denkt met je mee. Samen werk je aan een sterk verhaal en een toekomstgerichte personal en employer brand.
Op vraag organiseren we praktijkgerichte workshops en coaching op maat. Erendizj hecht belang aan een training en coaching met een open aanpak:

- Praktijk- en resultaatgericht
- Positief motiverend en toch licht confronterend
- Degelijke vakkennis en toch mensgericht/toegankelijk
- 100 % aandacht en oprechte interesse
- Uitdagen om te focussen en concrete acties te ondernemen

De trainingen en coachings zijn op maat en toepasbaar binnen de verdere professionele ontwikkeling en bedrijfspraktijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x