Quote

Quote
format_quote

De manier hoe Geert kruipt in de huid van de ontvanger tijdens het schrijven, was prachtig. Dankzij een goede voorbereiding konden we zeer snel (binnen 1 dag) tot een perfect resultaat komen. Ik kijk uit naar onze volgende samenwerking!

Kevin van de Merlen (Solar Gin)

format_quote

Wij werkten met Esito / Geert Conard samen voor de lancering van een nieuw product. Hiervoor kregen we correct advies. We waren vooral over de indruk over de snelheid waarmee alles werd uitgevoerd.

Thierry Casier (TW Service)

format_quote

Ik spreek uit eigen ervaring: Geert is de ideale metgezel om je vertrouwd te maken met netwerken en het vertrouwen in je eigen netwerkvaardigheden op te krikken. Van harte aanbevolen voor alle ingenieurs en eigenlijk voor iedereen. Als je het wijs inziet en inzet is netwerken een levensader voor iedereen die op het voorfront van de moderne (ingenieurs)communicatie wil staan.

Frans Vos (Materials Consult)

format_quote

You are the Best ! Jij bent niet enkel een leuke vriend maar dé goeroe netwerker die mensen samenbrengt en opportuniteiten ziet. Thanks a lot !

Katleen Vrombaut (4VOO Cosmentis)

format_quote

Elke keer opnieuw verbaast Geert me met rake analyses en fijne tips. Ik heb al vele malen het genoegen mogen hebben met hem te kunnen praten over verschillende topics en daar ben ik steeds beter van geworden. Een fijn man in de omgang met een heel breed netwerk achter zich die zelf ook nog eens skills en ervaring heeft. Een aanrader!

Raf Mastbooms (LensOnline)

format_quote

Ik heb Geert leren kennen als een gedreven netwerker en een integer ondernemer. Altijd klaar om zijn hele netwerk in te schakelen om iemand van dienst te kunnen zijn, en altijd meedenkend om een idee verder uit te werken.

To Baaten (Passe Partout Inlijstingen)

format_quote

Dank je wel Geert voor je gouden communicatieadvies omtrent mijn boek 'Uit de schaduw: een andere kijk op CVS en fibromyalgie'. So now the sky is the limit!

Diane Vandevenne

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x