Quote

Quote
format_quote

You are the Best ! Jij bent niet enkel een leuke vriend maar dé goeroe netwerker die mensen samenbrengt en opportuniteiten ziet. Thanks a lot !

Katleen Vrombaut (4VOO Cosmentis)

format_quote

Elke keer opnieuw verbaast Geert me met rake analyses en fijne tips. Ik heb al vele malen het genoegen mogen hebben met hem te kunnen praten over verschillende topics en daar ben ik steeds beter van geworden. Een fijn man in de omgang met een heel breed netwerk achter zich die zelf ook nog eens skills en ervaring heeft. Een aanrader!

Raf Mastbooms (LensOnline)

format_quote

Geert en ik leerde mekaar kennen door zijn geweldige skills als professioneel netwerker. Eerst online, snel daarna ook offline. Ondertussen heeft Geert AB Training de weg getoond in het hele online gebeuren. Social media hebben voor hem immers geen geheimen. Zijn grote kennis ter zake deelt hij dan ook op een professionele, praktijkgerichte manier met zijn klanten. Niet met zoveel woorden (die vind je in zijn boeken), maar vooral met actie. En steeds met de juiste netwerkattitude!

Ann Beckers (AB Training)

format_quote

Ik heb Geert leren kennen als een gedreven netwerker en een integer ondernemer. Altijd klaar om zijn hele netwerk in te schakelen om iemand van dienst te kunnen zijn, en altijd meedenkend om een idee verder uit te werken. Zijn bedrijfsnieuwsbrief is een aanrader voor wie bij wil blijven met tips over netwerken en samenwerken.

To Baaten (Shoot & Hang)

format_quote

Dank je wel Geert voor je gouden communicatieadvies omtrent mijn boek 'Uit de schaduw: een andere kijk op CVS en fibromyalgie'. So now the sky is the limit!

Diane Vandevenne

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x