Sprekers

Sprekers

Onze sprekers zijn beschikbaar voor uw keynotes, presentaties, opleidingen en workshops.
Dit is mogelijk voor een evenement van uw bedrijf of lokale businessclub, maar evengoed voor een congres in binnen- of buitenland. Wij brengen regelmatig presentaties tijdens netwerkavonden van lokale businessclubs en handelaarsverenigingen.

Enkele van onze meest populaire presentaties en workshops :

  • 20 Praktische Netwerktips (Keynote van 15 minuten, ideaal om extra toegevoegde waarde te bieden tijdens een receptie, naast de speech van vb. voorzitter of burgemeester)
  • Leer netwerken in 30 minuten (Dit is onze meest populaire presentatie bij businessclubs !)
  • Leer netwerken in 60 minuten / Leer netwerken in 90 minuten / Leer netwerken in 2 uur 
  • LinkedIn Workshop - Boost your personal or corporate brand (3 uur)
  • LinkedIn Workshop - Boost your network and content (2,5 uur)

 

Achtergrond van onze sprekers :

Geert Conard is naast zaakvoerder van Esito tevens één van de weinige sprekers op vlak van Social Media en Social Networking die ook zelf wereldwijd gekend als een "Master Networker". Al sinds maart 2004 bouwt hij aan zijn contactennetwerk en hij gebruikt daarvoor dagelijks meerdere sociale netwerksites zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en vele andere. Hij beperkt zich echter niet tot het gebruik van deze apps en websites maar is ook veelvuldig aanwezig op meetings, recepties en netwerkevents om zijn netwerk ook persoonlijk te ontmoeten.

Sinds het verschijnen van zijn allereerste boek in 2005 is Geert een veelgevraagd spreker over netwerken en het zakelijke gebruik van sociale media. In de afgelopen jaren stond hij op honderden podia in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg en zelfs Slovenië.

Op dit ogenblik is Geert zich aan het bekwamen in bijkomende expertises om zijn aanbod uit te breiden naar de toekomst toe. We verwachten om een extra onderwerp toe te voegen aan onze portfolio vanaf najaar 2024.

Klik hier om enkele referenties van Geert Conard te bekijken!

Overige sprekers: 

Erendiz Ates : Elke ondernemer en professional zou in deze tijd een online merk moeten uitbouwen. Erendiz denkt met je mee. Samen werk je aan een sterk verhaal en een toekomstgerichte personal en employer brand.
Op vraag organiseren we praktijkgerichte workshops en coaching op maat. Erendiz hecht belang aan training en coaching met een open aanpak:
- Praktijk- en resultaatgericht
- Positief motiverend en toch licht confronterend
- Degelijke vakkennis en toch mensgericht/toegankelijk
- 100 % aandacht en oprechte interesse
- Uitdagen om te focussen en concrete acties te ondernemen

De trainingen en coachings zijn op maat en toepasbaar binnen de verdere professionele ontwikkeling en bedrijfspraktijk. Erendiz is tevens een officieel erkend LinkedIn Ambassadeur voor de Benelux.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x