Diensten

Diensten

Esito is een creatief en zeer resultaatgericht advieskantoor voor management en communicatie. Onze focus is steeds gericht naar de kleine KMO.

 

Management advies & Startersbegeleiding

 

- Interim of project management

Door tijdelijk deel uit te maken van uw team zorgen we dat uw project tot een goed einde komt.

- Creatieve sessies

Onze teamleden hebben ervaring met creatieve brainstorm- en vergadertechnieken om zoveel mogelijk resultaat te boeken. Een brainstormsessie kan een zeer verfrissende blik geven op uw project of probleem.

- Management consulting

Wij zijn een extern klankbord voor onze klanten. Door mee aan tafel te zitten kunnen we helpen om uw ideëen of problemen op andere manieren aan te pakken. Het is net omdat wij niet dagelijks in de sector van onze klant zitten dat we met een frisse kijk input kunnen geven rond het onderwerp dat op tafel ligt.

Via regelmatige adviessessies kunnen we onze klanten bijstaan in het management van hun bedrijf of bij de aanpak van diverse projecten. 

- Startersbegeleiding 

Ook starters kunnen bij ons terecht voor een individuele begeleiding, waarbij ze beroep kunnen doen op alle diensten die wij aanbieden. Vaak starten we met het nakijken of opstellen van de nodige contracten en algemene voorwaarden (op maat van hun bedrijf en sector), waarna we samen leuke campagnes bedenken. Wij fungeren als een blijvend klankbord voor "onze" starters, die met elke vraag bij ons terecht kunnen.

Zaakvoerder Geert Conard is tevens LSU Coach bij Limburg Startup

- Research & development

We onderzoeken, creëren en verbeteren nieuwe netwerkconcepten voor zakelijke organisaties. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de BAB Adviesraden. Deze unieke en zeer krachtige formule voor KMO ondernemers werd bedacht in 2012 een heeft sindsdien al heel wat ondernemers extra power gegeven.  

 

Communicatie advies

 

- Consulting

Wij helpen onze klanten om beter te communiceren met hun doelpubliek. Via korte periodieke adviessessies begeleiden we onze klanten om dit zo goed mogelijk aan te pakken. Zowel verkoop, communicatie als het aanwenden van sociale media behoren tot onze belangrijkste kennisgebieden.

- Communicatieplanning

Wij stellen samen met de klant een communicatieplan op waarmee we de juiste doelgroep zullen benaderen om zoveel mogelijk resultaat te bereiken. Het gebruik van sociale media en advertenties zijn uiteraard onvermijdelijk en deze worden slim ingezet.

- Verbale communicatie en woordvoering

U hebt een boodschap te vertellen over uw bedrijf maar niemand voelt zich geroepen om deze klus te klaren, ook dan kan je bij Esito terecht. Onze sprekers zijn het gewoon om met een micro in de hand voor een publiek te staan en zullen met veel plezier uw boodschap overbrengen, ongeacht of het nieuws een positieve dan wel negatieve bijklank heeft. Dit kan gaan om een persconferentie op uw bedrijf, maar evengoed om een vertegenwoordiging van uw bedrijf tijdens een beurs of congres. 

- Copywriting, internetredactie en juridisch advies

Onze copywriters schrijven of herschrijven uw commerciële teksten. Van een persbericht tot een complete bedrijfsbrochure, van een gerichte mailing tot een gloednieuwe website. Wij helpen onze klanten met de opmaak en het verzenden van hun digitale nieuwsbrieven. Hiertoe gebruiken we drie van de meest populaire platformen: Flexmail, Sendtex en MailChimp.

Ook persoonlijke begeleiding bij het beheer of de opstart van een Facebook bedrijfspagina is mogelijk.

Tot slot kunnen onze juridische medewerkers ook helpen met de opmaak van de nodige contracten of algemene voorwaarden voor uw bedrijf of project.

 - Drukwerk en bedrijfscommunicatie

Wij verzorgen niet alleen de tekstuele inhoud van uw bedrijfsdrukwerk, onze grafische partners kunnen u ook het overige werk uit handen nemen. Wij verzorgen uw bedrijfscommunicatie vanaf het logodesign tot het afleveren van kant-en-klare visitekaartjes of brochures.

Naast de gedrukte communicatie zorgen wij uiteraard ook voor uw online aanwezigheid. Wij bepalen samen met de klant de volledige inhoud van een website en laten deze bouwen door één van onze technische partners. Wij begeleiden het volledige proces en zorgen ervoor dat de klant tevreden kan zijn over het resultaat. 

Als laatste kunnen wij ook zorgen voor de nodige beelden voor uw campagnes. Wij hebben meerdere professionele fotografen en een cameraman ter beschikking.

 

Opleidingen

 

- Boeken, presentaties, opleidingen en workshops

Wij beschikken over meerdere ervaren gastsprekers voor keynotes, presentaties, trainingen en workshops over diverse onderwerpen zoals netwerken, zakelijk gebruik van sociale media en zakelijke communicatie, specifieke platformen (vb. LinkedIn) en nog veel meer. Voor een completer overzicht kan je terecht op de menukeuze "Opleidingen". 

Onze sprekers schreven ook reeds meerdere boeken over deze onderwerpen.

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x