Diensten

Diensten

Esito is een creatief en resultaatgericht advieskantoor voor management en communicatie.
Wij werken zowel voor starters, kleine zelfstandigen, KMO's als grotere organisaties. 

Onze voornaamste activiteiten : 

 

- Management Consulting 

Wij zijn een extern klankbord voor onze klanten. Door mee aan tafel te zitten kunnen we helpen om uw ideeën of problemen op andere manieren aan te pakken. Het is net omdat wij niet dagelijks in de sector van onze klant zitten dat we met een frisse kijk input en nieuwe ideeën op tafel kunnen leggen. Via periodieke adviessessies staan we onze klanten bij in het beheer van hun bedrijf of bij de aanpak van diverse projecten. Dit kan ook hands-on wanneer we zelf een project voor onze klant begeleiden. 

Naast een algemene dienst voor adviesverlening zijn we ook gespecialiseerd in het begeleiden van businessclubs en zakelijke organisaties. Vaak zetelen we mee in het bestuur of de beheerraad van de organisatie, maar voor hen onderzoeken, creëren en verbeteren we ook hun netwerkconcepten. Een mooi voorbeeld van een concept wat we vanuit niets hebben opgebouwd is de BAB Adviesraad. Deze unieke en zeer krachtige formule voor KMO ondernemers werd gecreëerd in 2012 een heeft sindsdien al heel wat ondernemers en bedrijven een extra boost gegeven.  


- Communicatie : Wij vertellen uw verhaal in woord, tekst en beeld

Uw bedrijf heeft  een boodschap te vertellen maar niemand voelt zich geroepen om deze klus te klaren ?
Onze sprekers zijn het gewoon om met een microfoon in de hand voor een publiek te staan en zullen met veel plezier uw boodschap overbrengen, ongeacht of het nieuws een positieve dan wel negatieve bijklank heeft.
Dit kan gaan om een persconferentie in uw bedrijfsgebouw, maar evengoed om een vertegenwoordiging van uw bedrijf tijdens een beurs of congres. Wenst u dat wij een persmoment helemaal voor u organiseren dan is dit uiteraard ook mogelijk.  

Onze copywriters schrijven of herschrijven uw commerciële teksten. Van een persbericht tot een complete bedrijfsbrochure, van een gerichte mailing tot de inhoud voor een gloednieuwe website. Wij verzorgen niet alleen de teksten voor uw drukwerk, onze fotografen zorgen ook voor bijpassende sprekende beelden en onze grafische partner zorgt ervoor dat alles één mooi geheel zal vormen. Wij verzorgen uw volledige communicatie vanaf het logodesign tot het afleveren van kant-en-klare visitekaartjes, flyers of brochures. Zelfs voor gepersonaliseerde kerstkaarten kan je bij ons terecht !

Naast de gedrukte communicatie zorgen wij uiteraard ook voor uw online aanwezigheid. Wij bepalen samen met de klant de volledige inhoud van een website en laten deze daarna bouwen door één van onze technische partners. Wij begeleiden het volledige proces en blijven steeds uw aanspreekpunt. Tot slot is uiteraard een website niet voldoende maar moet je ook aanwezig zijn op sociale media. Onze medewerkers begeleiden u bij het beheer (of de opstart) van een Facebook of LinkedIn bedrijfspagina. En ook met de opmaak en het verzenden van digitale nieuwsbrieven kunnen we helpen. Onze medewerkers hebben ervaring met meerdere platformen. 


- Netwerken en sociale media

Wij beschikken over ervaren gastsprekers voor keynotes, presentaties, trainingen en workshops over onderwerpen zoals netwerken, zakelijk gebruik van sociale media of specifieke platformen zoals LinkedIn
Voor een completer overzicht kan je terecht op de menukeuze "Opleidingen". 

Onze sprekers schreven ook meerdere boeken over deze onderwerpen en uiteraard kunnen ze onze klanten ook persoonlijk bijstaan met de nodige adviezen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x