Diensten

Diensten

Esito is een creatief en resultaatgericht advieskantoor voor management en communicatie. 

Wij zijn voornamelijk actief met deze drie activiteiten: 

 

1. Wij helpen jouw bedrijf met creatieve oplossingen.

Wij zijn een extern klankbord voor onze klanten. Door mee aan tafel te zitten kunnen we helpen om uw ideeën of problemen op andere manieren aan te pakken. Het is net omdat wij niet dagelijks in de sector van onze klant zitten dat we met een frisse kijk input en nieuwe ideeën op tafel kunnen leggen. Via periodieke adviessessies staan we onze klanten bij in het beheer van hun bedrijf of bij de aanpak van diverse projecten. Dit kan ook hands-on wanneer we zelf actief een project voor onze klant begeleiden. 

Naast een algemene dienst voor adviesverlening zijn we ook gespecialiseerd in het begeleiden van businessclubs en zakelijke organisaties. Vaak zetelen we mee in het bestuur of de beheerraad van de organisatie, maar voor hen onderzoeken, creëren en verbeteren we ook hun netwerkconcepten. Een mooi voorbeeld van een concept wat we vanuit niets hebben opgebouwd is de BAB Adviesraad. Deze unieke en krachtige formule voor KMO ondernemers werd gecreëerd in 2012 een heeft sindsdien al heel wat ondernemers en bedrijven een extra boost gegeven.  

2. Wij vertellen jouw verhaal in gesproken woord, tekst en beeld.

Tekst en beeld spreken voor zich, maar heel wat mensen weten niet wat we met "het gesproken woord" voor hun bedrijf kunnen doen. 

Misschien gebeurt het wel eens dat uw bedrijf of organisatie een boodschap wil vertellen, maar niemand voelt zich geroepen om deze klus te klaren? Onze sprekers zijn het gewoon om met een microfoon in de hand voor een publiek te staan en zullen met veel plezier uw boodschap overbrengen, ongeacht of het nieuws een positieve dan wel negatieve bijklank heeft.

Dit kan gaan om een persconferentie in uw eigen bedrijfsgebouw, maar evengoed om een vertegenwoordiging van uw bedrijf tijdens een beurs, congres of ander evenement.  

Als concreet voorbeeld delen we deze video, gemaakt tijdens de Unizo Startersroadshow. Geert mocht hier deelnemen aan een panel van experts en brengt de boodschap van onze klant Proximus voor een publiek van ongeveer 200 startende ondernemers.  

Met "tekst en beeld" hebben we het natuurlijk over persberichten, websites, brochures, flyers en ander drukwerk. Onze copywriters schrijven of herschrijven uw commerciële teksten. Van een persbericht (inclusief verzending naar een kleine selectie mailboxen van Vlaamse media op maat) tot een complete bedrijfsbrochure, van een gerichte mailing tot de volledige inhoud voor een gloednieuwe website. Wij verzorgen niet alleen de teksten voor uw drukwerk, onze vaste fotografen zorgen ook voor bijpassende sprekende beelden en onze grafische partner zorgt ervoor dat alles één mooi geheel zal vormen. Wij verzorgen uw volledige communicatie vanaf het logodesign tot het afleveren van kant-en-klare visitekaartjes, flyers of brochures. Zelfs voor gepersonaliseerde kerstkaarten kan je bij ons terecht !

Naast de gedrukte communicatie zorgen wij uiteraard ook voor uw online aanwezigheid. Wij bepalen samen de volledige inhoud van een website en laten deze daarna bouwen door één van onze technische partners. Wij begeleiden het volledige proces en blijven steeds uw aanspreekpunt. Tot slot is uiteraard een website niet voldoende maar moet je ook aanwezig zijn op sociale media. Onze medewerkers begeleiden u bij het beheer (of de opstart) van een Facebook of LinkedIn bedrijfspagina. 

3. Wij vertellen ons verhaal over netwerken en sociale media. Met onze tips lukt het ook jou om een krachtig netwerk op te bouwen.

Wij beschikken over twee ervaren gastsprekers voor keynotes, presentaties, opleidingen en workshops over netwerken, zakelijk gebruik van sociale media en specifieke platformen zoals LinkedIn
Voor een completer overzicht kan je terecht op de menukeuze "Sprekers". 

Een goede gastspreker is een expert in zijn of haar onderwerp. Wij geloven niet in sprekers die elk jaar over een verschillend onderwerp presentaties of lezingen geven. Wij wensen naar de toekomst toe ook een extra onderwerp aan onze portfolio toe te voegen en zijn momenteel druk bezig met daar de nodige expertise voor te vergaren. Omwille van deze visie zal dit extra onderwerp pas beschikbaar zijn vanaf najaar 2024. 


Geert schreef meerdere boeken over zakelijk netwerken en kan onze klanten uiteraard ook persoonlijk bijstaan met de nodige adviezen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x