ONZE DIENSTEN

Wij zijn actief in meerdere vakgebieden, maar streven steeds naar een optimaal resultaat voor al onze klanten.

IT-diensten

Uw vaste IT-partner sinds 1998

De medewerkers van onze afdeling IT Consult Services zijn jouw vaste partner voor installatie, onderhoud en broodnodige support voor je computernetwerk. Wij leveren laptops, servers, printers, inkt,... kortom alles wat je nodig hebt om je werk optimaal uit te voeren. Daarnaast zorgen we er eveneens voor dat alles naar behoren blijft werken, met of zonder onderhoudscontract. Onze techniekers zijn actief in Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant en Brussel.

Met een defecte datadrager (harde schijf, SSD, geheugenkaart, ...) kan je ook steeds bij ons terecht, IT Consult Services is een officieel contactpunt voor Attingo Datarecovery, één van Europa's meest toonaangevende labo's. 

Meer informatie over deze activiteiten kan je vinden op onze aparte website voor de IT-diensten


Horeca-advies

Double Strainger

Een passie voor lekkere cocktails resulteerde in een populaire blog waarop regelmatig nieuwe recepten worden gedeeld, die je zelf thuis kan maken. Op vraag van onze volgers zijn we ook beschikbaar voor leuke workshops waar je zelf met een shaker aan de slag kan. Tenslotte leveren we ook advies op maat voor horeca-zaken, bedrijven of evenementen die het verschil willen maken met originele drankjes. Communicatie

Wij vertellen jouw verhaal

Wij helpen onze klanten om op de best mogelijke manier hun verhaal te vertellen. Dit kan in tekst en beeld, maar ook met het gesproken woord. Wij helpen niet alleen met de voorbereiding van jouw verhaal, maar kunnen ook een spreker leveren die jouw verhaal vertelt tijdens een beurs, congres of persmoment. 

Wij vertellen ook ons verhaal

Geert schreef meerdere boeken en staat regelmatig als gastspreker op een podium, met praktische tips om beter te netwerken of met adviezen om de communicatie te verbeteren tussen scholen, leerkrachten en ouders van hoogbegaafde leerlingen. De mogelijkheden variëren van  korte keynotes van 15 of 30 minuten, tot langere presentaties of workshops.