Hoe Sexy ben jij als Ondernemer?

Promo

Netwerken en het professioneel gebruik van sociale media zijn nuttig voor elke ondernemer. Niet alleen voor de manager van een grotere KMO, maar ook voor de kleine zelfstandige die wil laten zien waarin hij of zij echt goed is. Door een correct en creatief gebruik van de sociale media kan een klein bedrijfje evenveel teweegbrengen als een grotere KMO!


Het boek behandelt dit onderwerp vanuit de praktijk van een ondernemer. Heel wat tips en tricks maken het werk tot een handige en bruikbare gids om zelf mee aan de slag te gaan.


"Netwerken is iets wat voor ondernemers, werkzoekenden of individuen altijd heeft bestaan. Maar in een tijd waarin alles zo snel verandert, wordt netwerken nog belangrijker omdat je snel bij de juiste persoon wilt geraken. Vanuit zijn persoonlijke ervaring, en dat is de kracht van dit boek, geeft Geert een goed overzicht van het hoe, de wie en het waarom van sociale media en netwerken. Het boek zal je snel helpen de techniek die je dagelijks in het 'echte' leven gebruikt, om te zetten naar de digitale wereld, de sociale media. Naast een goed overzicht krijg je een reeks van tips en tricks aangereikt die ervoor zullen zorgen dat je de sociale netwerking-cultuur snel, efficiënt en professioneel onder de knie krijgt. Maar zoals Geert in het ganse boek benadrukt en waar ik ten stelligste in geloof, is dat je het vooral in de praktijk moet doen zonder er bang voor te zijn. Je netwerk is er voor jou en jij bent er voor je netwerk – een succesformule!" 

Mic Adam (Social Media Policy Creator/Vanguard Leadership)

Kortom het werk vormt een praktische leidraad voor netwerken en sociale media, op maat van de (KMO)-ondernemer, vrije beroeper, bedrijfsleider en verkoper.

35,00 € 37,00 €